B.T. Sport

Gå direkte til B.T. Sport: https://www.bt.dk/sport

Er du en sportsnørd? Så er B.T. Sport lige noget for dig. Her bliver der reporteret, lavet interviews, artikler, live blogs og skrevet om nyheder indenfor sport. Det er en bred sektion, der dækker alt sport der har relevans for danskere. Du kan finde en masse forskellige ting på siden, da det er en meget bred side.

Du kan læse om forskellige sportsgrene og forskellige ting indenfor den gældende sportsgren. Sektionen vil ofte være meget aktuel, hvilket betyder, at den dækker de turneringer eller stævner der nu engang er i gang. Så hvis der er OL, så fylder den turnering rigtig meget på B.T. Sport.

Aktuelle nyheder indenfor sportens verden

B.T. Sport skriver om alt det nye indenfor sportens verden. Her kan du finde aktuelle nyheder omkring sport. Det drejer sig om rigtig mange forskellige sportsgrene, men også en helt masse forskellige temaer.

Du kan derfor hver dag altid finde nye og relevante nyheder omkring sport. Det er en god side at følge med på, hvis du foretrækker hele tiden at være opdateret i forhold til sport.

Du kan være helt sikker på at finde alt det vigtige fra sportens verden på B.T. Sport.

Fodbold

Læs om fodbold på B.T. Sport. Her bliver der hele tiden opdateret omkring nyheder indenfor fodbold. Det gælder både indland og udland.

Du kan læse om de seneste transferrygter, resultater eller andre nyheder omkring Superligaen. Du vil derfor altid vide, hvad der er op og ned i den bedste fodboldrække i Danmark.

Det er dog ikke udelukkende Superligaen, der skrives om på B.T. Sport. Du kan også læse om ligaerne i England, Spanien, Tyskland, Frankrig, Italien eller en anden stor liga. Her vil du også få nyheder omkring transfers og alt andet der rører sig i fodboldverdenen.

Det er ikke kun transferrygter og resultater der skrives om. Der skrives også om unge talenter, indblik i enkelte sager eller skandaler. Du kan derfor læse rigtig meget forskelligt om fodbold.

Håndbold

B.T. Sport dækker også håndbold. Her kan du finde de seneste nyheder og resultater fra primært den danske lige, men også en smule fra udlandet. Det vil dog hovedsageligt være fra den danske liga. De udenlandske hold der bliver skrevet om har som regel en dansker på holdet, hvilket gør, at der bliver skrevet om holdet.

Der bliver spillet rigtig mange håndboldkampe. Her er der slutrunde hver december og januar for henholdsvis damerne og herrerne. Her bliver der sat stort fokus på landsholdet dets spillere. Du kan derfor nemt følge med i slutrunderne, hvis du blot læser B.T. Sport.

Badminton

Danmark huser mange store badmintonspillere. Både tidligere og nuværende. Derfor er det også oplagt, at du kan læse en hel masse om badminton. Det er en stor del af sportens verden i Danmark, hvilket også er grunden til, at de bliver skrevet meget om det.

Du kan finde information om danskernes præstationer til diverse turneringer og stævner, som de deltager i. Du kan derudover også læse om spillerne og deres egne liv og træning. Du kan på den måde komme tættere på de spillere, som du ser klare sig godt i fjernsynet.

Formel 1

Formel 1 er en af de mest sete sportsgrene i verden. Det en sport fyldt med larm, fart og fede biler – whats not to like!? Derfor kan du også læse en hel masse op det nyeste indenfor F1 på B.T. Sport.

Formel 1 kræver meget opmærksomhed, da selv de mindste ting kan ændre et helt løb. Derfor er det også en god ide at vide lidt om sportsgrenen inden, at du sætter dig til at se det. Du kan lære det hele lidt mere at kende, hvis du læser forskellige artikler omkring det, da du på den måde lærer de forskellige begreber.

Cykling

Ligesom badminton, fodbold og håndbold råder Danmark også over nogle af de bedste cykelryttere. Både nuværende og tidligere ryttere. Det er ofte de store klassikere såsom Giroen, Touren og Vueltaen der bliver diskuteret.

Derudover så bliver der også fortalt flittigt og Danmark Rundt samt de danske rytteres præstationer i de forskellige løb. Cykling er spændende sport der helt sikkert er fyldt med hårdt arbejde. Derfor kan du læse en hel masse om cykelsport og dets udfordringer.

Der udvikler sig hele tiden nye teknikker og udstyr til cykelsporten, som du også vil kunne komme til at lære meget mere om.

Alle sportsgrene

B.T. Sport dækker generelt alle sportsgrene, der er relevante for danskere. Her vil der oftest blive dækket sportsgrene, der er store og kendte eller som har danske atleter. Det vil derfor typisk være de ovennævnte sportsgrene, der bliver omtalt.

Det er dog ofte også en helt masse andre sportsgrene såsom tennis, ishockey eller atletik der omtales på B.T. Sport. Det skyldes, at B.T. har et stort fokus på relevante emner. Du vil derfor også opleve, at der kommer historier om alle sportsgrene på B.T. Sport for at skabe den bedste nyhedsværdi og relevans for læserne.

Kom tæt på atleterne

B.T. laver også artikler der handler om atleterne personligt. Her kan du komme tættere på dem som mennesker eller deres hverdag. Mange synes det er spændende og sjovt at læse om, hvem spillerne i virkeligheden er.

Der skrives af og til portrætter af en bestemt atlet for, at læserne kan lære dem at kende. Det er en sjov og nem måde at lære dem at kende og se udover deres præstation på cyklen, fodboldbanen eller håndboldbanen. Det er ikke altid, at det er helt tæt på dem personligt, men blot derimod en fortælling om deres barndom, forældre eller andet, der sættes i forbindelse med den enkelte atlet.

Det er dog ikke altid udelukkende positive historier der bliver skrevet om. Der kan også sagtens komme artikler, der har et negativt syn på en sportsmand eller kvinde. Det kan være en skandale eller andet drama, der vedrører en atlet eller en sport.

Live blogs

Hvis du ikke har mulighed for at se en fodboldkamp live, så vil der ved de største sportsbegivenheder være en liveblog. Her kan du læse om det der sker i for eksempel Tour De France. Det er en god service at have, hvis ikke du har adgang til et fjernsyn eller noget, hvor du kan se det på. På den måde kan du altid følge med live og se, hvad der sker.

Live Blogs er til dig, der vil være up to date hele tiden og gerne vil følge med i så meget som overhovedet muligt. Der bliver beskrevet, hvad der sker og regelmæssige opdateringer på, hvordan det hele står til.

Gå direkte til B.T. Sport: https://www.bt.dk/sport